Adatvédelmi tájékoztató

Az információk megbízhatósága

Az oldalon található információk az MST Engineering Kft. ügyfeleinek szólnak és nem minden esetben alkalmazhatók jogi szempontból. Az MST Engineering Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos és friss legyen. Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak, az MST Engineering Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az oldal használatának következményeiért. Az információk az MST Engineering Kft. ügyfelei részére készültek, és nem feltétlenül helytállóak. Az MST Engineering Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. Az MST Engineering Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül. Az internet oldalakon található állításokra jogi értelemben semmilyen mértékben nem lehet támaszkodni. Az MST ENGINEERING KFT. a törvény által megengedett legnagyobb mértékbe kizárja a fentiekre vonatkozó mindennemű felelősséget. A fenti általános kizárás mellett az MST Engineering Kft., a törvény által megengedett legnagyobb mértékben, kizárja a felelősségét, minden az internet oldalak használatából és az internet oldalakhoz történő hozzáférésből eredő felhasználót érő kár tekintetében.

Adatvédelem

Az MST Engineering Kft. tiszteletben tartja az oldalra látogatók személyiségi jogait. Az MST Engineering Kft. csak akkor gyűjt személyes információt Önről (mint név, cím, telefon vagy e-mail cím) (“Személyes adatok”), ha Ön azt önszántából adja meg. Amennyiben Ön megadja személyes adatait, azok felhasználásra kerülhetnek marketing célokból, illetve kapcsolatfelvétel céljából. Ha el szeretné távolítani a már megadott adatokat az adatbázisunkból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található e-mail címen vagy telefonszámon! Ennek alapján megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy eltávolítsuk adatait adatbázisunkból. Az MST Engineering Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen bekezdés vázolja az MST Engineering Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

a, Személyes adatok

Az MST Engineering Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, “Személyes adatok”), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Amennyiben az MST Engineering Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az MST Engineering Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

b, Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk

Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

c, A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk

Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett “Cookie”, vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

d, Kapcsolattartás

Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a lap alján található e-mail címen, vagy hívja központi telefonszámunkat. Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

Irányadó törvények

Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.

A www site hozzáférés feltételei

Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett MST Engineering Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: H-4031 Debrecen, Richter Gedeon u. 15.

Szellemi tulajdon

Az internet oldalakon megjelenő összes anyag az MST Engineering Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett az MST Engineering Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők, katalógusok és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan az MST Engineering Kft. letöltési feltételei az irányadóak.

Árak és dokumentumok

A tartalom a publikáció időpontjában lesz pontos. Kérjük, keresse fel cégünket a változtatásokkal kapcsolatos információkért. Minden adat az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem vállalható felelősség az adatok pontosságáért, hitelességéért. A nyomtatott színek eltérhetnek az eredeti színektől.

<