Ismerje meg az MST-t

A vállalkozás bemutatása

A 100%-ban magyar tulajdonban álló MST Engineering Kft.-t 2011-ben alapították, és két debreceni érdekeltségű magánszemély tulajdonában áll. A cég székhelye és gyártóüzeme a Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Parkban, a Richter Gedeon u. 15 szám alatt található. Megalakulását követően a vállalat kizárólag külkereskedelmi tevékenységet folytatott, majd ezt kiegészítve, 2013-tól átvette elődje, a Mezőgép Debrecen Kft. teljes gyártási tevékenységét. Ilyen tekintetben tehát a vállalat több mint 30 éves fémipari tapasztalattal rendelkezik, mindemellett működésére a nyugat-európai kultúra jegyei jellemzőek.

Cégünk – elődje vevőkörére alapozva – hosszú távú, szoros üzleti kapcsolatokat épített ki nyugat-európai vállalatokkal. Az MST főbb vevői svájci, liechtensteini, németországi és hollandiai vállalatok, akik közül többen már a cég fennállása óta partnerei a társaságnak. Működése során a vállalat törekszik hosszú távú, stratégiai partnerkapcsolatok kialakítására és nagy hangsúlyt fektet ezek ápolására, illetve vevőkörének folyamatos bővítésére.

A vállalkozás fő profilja a különféle gépalkatrészek, részegységek és gépek tervezése, gyártása, illetve ezek kereskedelmi értékesítése.

Mérnökeink – partnereink növekvő igényeinek megfelelően – a legmodernebb tervező szoftverekkel dolgozzák ki a szükséges dokumentációkat. Prototípus tervezés során egyedileg tervezett 3D modellek elkészítésével támogatjuk gyártásunkat és partnereinket.

Az egyedi igények kiszolgálására épülő gyártásnak köszönhetően az MST termékpalettája igen sokrétű. Elsősorban esztergált és mart alkatrészek, részegységek, fémszerkezetek, szerelt egységek, gépgyártás, felületkezelés alkotják a termékkört.

Alapértékeink

A vállalat sikere elsősorban az eddig kialakított tekintélyének, a korrekt üzleti partnerségnek köszönhető. A cég erőssége a kis sorozatú termékek és prototípusok minőségi gyártása, a megoldás orientált gondolkodásmód, illetve a piaci szereplők igényeinek megfelelő gyártási határidők betartása.

Missziónk

 • Szaktudásunkra és tapasztalatunkra alapozva cégünk hosszú távú jövőjének biztosítása.
 • Munkatársaink minőségi munkavégzés iránti elkötelezettségének köszönhetően innovatív ipari megoldások nyújtása üzletfeleinknek.
 • Hosszú távú, stratégiai együttműködések kialakítása üzleti partnereinkkel.
 • Stabil jövőkép és élhető munkahely biztosítása munkavállalóinknak.

Víziónk

 • Magas hozzáadott értéket képviselő, minőségi termékek előállításával, vevőre szabott komplett megoldásokkal, továbbá – a versenyképesség fenntartása érdekében – folyamatos fejlesztésekkel meglévő stratégiai partnerkapcsolataink megtartása és bővítése.
 • Egy európai szinten jól működő, jogszabálykövető és stabil pénzügyi helyzettel rendelkező vállalat kialakítása.

Látásmódunkkal és szervezet filozófiánkkal cégünk minden tagja hozzájárul a működésünk megerősödéséhez és előrehaladásához, amely a folyamatos fejlődést segíti elő. Munkatársaink naprakész tudással és felelősségteljes munkavégzéssel, a Mérnöki és Gyártási szolgáltatás szinergiájával, a piac mindennemű kihívására rugalmas megoldásokat tudunk nyújtani. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkánk során mindenkor megfeleljünk a megrendelőink által támasztott követelményeknek.

A fő fókusz nálunk az ember, a kiválóság, a jókedv, az innováció, a profizmus és a minőség. Ezek alapján a cég jelentős versenyelőnyre tett szert a vevőinél, melynek bizonyítéka a folyamatosan növekvő rendelésállomány.

 

Számunkra az ember az egyik legfontosabb faktor az üzleti életben. Hiszünk a kollégáinkban. Egy csapat vagyunk. Együtt fejlődünk velük azáltal, hogy olyan vállalati környezetet biztosítsunk, amely elősegíti a személyes és a szakmai fejlődést.

Ember

A hozzánk hasonló cégek folyamatosan emelik a tétet, és arra törekednek, hogy működésük során felülmúlják versenytársaikat. Szeretjük amit csinálunk, és hihetetlen dolgokat érünk el együtt. Ez az egyik alapvető értékünk, melyre büszkék vagyunk.

Kiválóság

Olyan környezetet teremtünk, ahol alkalmazottaink önállóak lehetnek, jól érzik magukat, jó dolgokat valósíthatnak meg. Szeretjük a pozitív energiát. A boldog emberek hatékonyabbak és kreatívabbak. Nevess, légy hálás és segítőkész!

Jókedv
Innováció

Hiszünk egy olyan munkahelyben, ahol biztonságosan kipróbálhatunk új dolgokat – ahol átléphetjük a határainkat, és tanulhatunk olyan dolgokból, amelyek nem mindig a terveink szerint sikerülnek. Az emberi értékeket tisztelő, inspiráló munkakultúrára törekszünk.

Profizmus

Nyílt és őszinte kapcsolatokat építünk. Büszkék vagyunk arra, hogy jó problémamegoldók vagyunk. Arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk. Megoldásokra koncentrálunk, és minden nap inspirálva vagyunk, hogy tehetségünkön, szenvedélyünkön és kemény munkánkon keresztül eredményeket érjünk el.

Minőség

Kiemelkedő termékeket és szolgáltatást nyújtunk, amelyek együttesen prémium értéket nyújtanak ügyfeleinknek. Amit csinálunk, azt jól csináljuk. Tesszük ezt úgy, hogy ügyfeleink sikerére összpontosítunk, kiváló minőségű rendszereket építünk és hosszú távra tervezünk.

 

VEZETŐSÉG

 • Nagy Mónika
  Nagy Mónika CEO
 • Kocsis Zoltán
  Kocsis Zoltán COO
 • Bocskai István
  Bocskai István értékesítési és üzletfejlesztési vezető
 • Menyhért Barna
  Menyhért Barna minőségügyi vezető
 • Szűcs Dániel
  Szűcs Dániel informatikai és üzemeltetési vezető
 • Pénzes Attila
  Pénzes Attila mérnökség vezető

 

<