CNC forgácsolás

Hogyan dolgozunk

Legyen szó egyszerű vagy komplex alkatrészről, prototípusokról, kis-, közepes- vagy nagy gyártási szériákról, az MST-ben megbízható és kiszámítható partnerre talál.

Kis- és közepes szériák forgácsolását végezzük, többnyire szén-, rozsdamentes acél, valamint az iparban leginkább használt könnyű- és színesfém alapanyagok feldolgozásával.

Központi programozó segítségével és lendületes forgácsoló team-mel állunk helyt a vevői igények kielégítése során.

CNC esztergálási és marási munkálatokat maximalizált hatékonysággal és precízen végezzük. Arra törekszünk, hogy az ügyfeleinkkel való hosszútávú együttműködést a határidők pontos betartásával alapozzuk meg.

Az ipar széles vertikumában vállalunk forgácsolást. Ez egyedi munkadarabok elkészítésén túl, beruházásainknak köszönhetően, kapacitásunkat támogatva, immár robotcellával is tudunk nagyobb sorozatgyártást vállalni.

Apróbb, speciálisabb alkatrészektől a többméteres alkatrészek megmunkálását is ránk bízhatja.

Technológiáink

CNC-vezérlésű, modern megmunkáló központokkal elégítjük ki a legmagasabb szintű, változatos vevői igényeket.

Jelenleg 17 CNC megmunkálóközponton végzünk bérgyártási tevékenységet forgácsolási technológiával.

Száladagolóval az esztergák esetében, míg két CNC megmunkálóközpontból álló robotcellával készültünk fel a marási területen a nagyobb szériák fogadására. Itt a bonyolultabb alkatrészek gyártására a 3 tengelyes gépek mellett 3+1, 3+2, 5 oldalas és 5 tengelyes megmunkálást tudunk vállalni.

<