Mérnöki szolgáltatások

Hogyan dolgozunk

Gyárthatósági javaslatokkal már a konstrukció tervezési szakaszában műszaki támogatást nyújtunk vevőink részére.

A működési folyamatunk során nagy hangsúlyt fektetünk a vevőink felé nyílt és folyamatos kommunikáció megteremtésére, mellyel biztosítjuk a megrendelőink igényeinek való legnagyobb fokú megfelelést.

A legmodernebb 3D tervező szoftverek használatával készítjük a gyártáshoz szükséges dokumentációkat, illetve mérnökeink folyamatos képzése révén biztosítjuk versenyelőnyünket.

Motivált és magasan képzett kollégáink elhivatott munkájával nyújtunk vevőinknek angol és német nyelvű műszaki támogatást.

Csapatunkban megtalálhatóak gépész-, hegesztő-, minőségügyi-, ill. LEAN mérnök kollégák egyaránt, ezáltal is támogatva a vevőink folyamatosan növekvő igényeinek történő megfelelésünket.

Technológiáink

Figyelünk arra, hogy tartsuk a lépést a technológiai trendek fejlődésével és fel legyünk készülve minden nemű vevői megkeresésre, gyártástámogatási szempontból is.

Munkánk során a legmodernebb tervezőszoftverek – Siemens Solid Edge, Siemens Edge Cam – használatával nyújtunk stabil alapokat, kiszámítható magas minőséget.

<